torstai 4. toukokuuta 2017

Korttelivahdit (2012)

Rauhallisessa Glenview'n kaupungissa Ohiossa muhii ongelma. Sen vuoksi neljä naapurustostaan huolestunutta kansalaista varusteenaan taskulamput, radiopuhelimet sekä sähäkät rotsit lyö hynttyynsä yhteen suojellaakseen yhteisöään. Kundit saavat selville vähän enemmän kuin halusivatkaan, kun he paljastavat muukalaislajin juonen, jonka päämääränä on tuhota maapallo. Glenview'n - ja koko maailman - ainoa toivo on nyt näiden neljän kömpelön korttelivahdin käsissä.

Pääosissa Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill ja Richard Ayoade.

Komedia, toiminta, sci-fi.

*******************************************************************************

Koskahan sitä oppisi välttämään elokuvat joissa Vince Vaughn on patsastelemassa? Tiesin sen kyllä tässä olevan, mutta silti katsoin ja pettymys oli taattu. No oli tämä raina kyllä muutenkin pilallinen.
Alku oli ihan lupaava, kun sai jänskättää mikä ihme se oli, joka kävi yövartijan kimppuun leffan alussa. Mutta sitten kun samaan soppaan tungetaan orgiat, teinibileet ja muuta turhaa, elokuva kuin elokuva saadaan pilalle. Oliko tämän tarkoitus hauskuuttaa nyt itseään iskän ja äiskän sängystä etsiviä keltanokkia vaiko hieman varttuneempaa katsojaa?
Se jäi hämärän peittoon, mutta ei vaivata sillä päätä. Painakaamme vain delete-nappia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...