torstai 18. toukokuuta 2017

Evil dead (2013)

Vuonna 1981 kulttimaineeseen nousseen kauhuelokuvan uusintaversiossa viisi parikymppistä ystävystä  vetäytyy syrjäiselle mökille. Yksi heistä löytää Kuolleiden kirjan ja tulee samalla herättäneeksi läheisessä metsässä asuvat demonit, jotka ottavat nuoret yksi kerrallaan karmeuksiensa kohteeksi, kunnes enää yksi jää taistelemaan henkensä puolesta.

Pääosissa Jane Levy, Shiloh Fernandez, Elizabeth Blackmore, Lou Taylor Pucci ja Jessica Lucas.

Kauhu.

******************************************************************************

Tämä elokuva häilyi koko ajan hyvän ja keskinkertaisen rajamaastossa. Alkuperäisversiota en ole koskaan katsonut, joten en osaa sanoa miten orjallisesti tämä versio sitä totteli.
Plussaa elokuvalle annan siitä, ettei demoneja oltu piilotettu pimeään nurkkaan tai kameran taakse, josta niitä näkee vain hyvällä mielikuvituksella. Eihän se mitään kaunista katsottavaa ollut, mutta koska demonit nyt niin nättejä oliskaan?
Elokuvan loppukohtaus oli jonkinsortin lässähdys... Turhan helposti Mia sai kauhut loppumaan ja belsebuubin takaisin manalaan.
Olin varma jo elokuvan ensimetreillä, että sisarukset on ainoat jotka jää henkiin... Ei sitte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...