torstai 25. kesäkuuta 2015

Ryhmä Pullman

Vielä teini-ikäisenä ei ollut tylsempää ohjelmaa kuin brittisarjat.
Sitten tuli Emmerdale ja siitä asti olen seurannut monia brittisarjoja ja huomannut ne monta kertaa parempilaatuisiksi kuin muun maalaiset.
Ryhmä Pullman on muuttunut kovasti siitä, kun sen esittäminen Suomessa alkoi.
Aluksi se oli tosi hyvä. Ryhmässä oli Sandra Pullman (Amanda Redman), Gerald "Gerry" Standing (Dennis Waterman), Brian Lane (Alun Armstrong) ja Jack Halford (James Bolam). Hauska idea, että vanhat eläkkeelle jääneet ukot on naisen alaisena ja ratkoo vanhoja rikoksia.
Alamäki alkoi siitä, kun Jack Halford poistui sarjasta. Lopetin sarjan seuraamisen suurinpiirtein siihen, kun tilalle tuli vastenmielinen Tim McInnerny. Roolinimeään en muista.

Nyt uuden kauden alkaessa porukka on vaihtunut Gerry Standingia lukuunottamatta. Mihin katosi Sandra ja Brian? Eikö sarjan nimikin pitäisi vaihtaa, kun Pullmania ei näy ei kuulu.
Nyt porukassa on siis Sasha Miller (Tamzin Outhwaite), Dan Griffin (Nicholas Lyndhurst), Steve McAndrew (Denis Lawson) ja Gerry (Dennis Waterman). Ei yhtä hauska tiimi kuin vanha oli.

2 kommenttia:

  1. No mie katoin vähän aikaa sitten pätkän Pullmania, ja ihmettelin, kun ihan väärät ihmiset oli. En oo sitä seurannut varsinaisesti, mutta joskus muinoin katsoin kun muut katsoi, tai jos ei ollu muutakaan...

    VastaaPoista
  2. Nyt siitä on tullu mullekin sellanen täyteohjelma, jotta katson jos ei muuta tekemistä oo.

    VastaaPoista

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...