maanantai 22. kesäkuuta 2015

Emmerdale

Tätä sarjaa olen seurannut siitä asti, kun sitä alettiin Suomessa näyttämään.
Suosikkejani on vuosien varrella ollut mm. Kim Tate, Diane Blackstock, Jack Sugden, Terry Woods, Biff Fowler, Val Pollard, Kathy Merrick (myöhemmin Kathy Tate), David Glover... ja ketä kaikkia muita niitä onkaan ollut.
Nykyisistä näyttelijöistä suosikkejani on Adam Barton, Declan Macey, Cain Dingle, Chastity Dingle ja David Metcalfe.

Nykyään sarjassa keskitytään enempi parisuhdekiemuroihin, mikä ei välttämättä ole kovin mielenkiintoista seurattavaa. Ennen siinä oltiin navetassa, tallissa, kaupassa, kirkossa ym. enempi. Nyt tapahtumat rajoittuvat lähinnä Villapakan tiskiin ja kunkin asunnon olohuoneeseen ja puidaan kuka sanoi/teki mitä. Enää ei murehdita lampaiden loistartunnoista tai maidon tuottajahinnan laskuista.
Vain yksi ongelma on ja pysyy: mistä saada rahaa milloin mihinkin.
Mutta se ei mun kohdalla ole sarjan suosiota himmentänyt.

Nyt jännätään miten Declanin käy. Kartanonherroilla ei oo koskaan mennyt Emmerdalessa kauaa hyvin. Suurin osa on viety ruumispussilla pois. Toivon todella, ettei Declanille käy niin. Eikö olisi jo aika, että edes yksi pääsisi moisesta kuolonkartanosta elossa pois? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...