sunnuntai 18. elokuuta 2019

Nojatuolimatkailua

ERICA LÖFMAN: TRIPSTERI BERLIINI MATKAOPAS

RENTO BERLIINI ON EUROOPAN OLOHUONE

Tripsteri Berliini-matkaopas vie löytöretkelle aamupala-annosten sekä kirppariaarteiden äärelle ja opastaa yöelämän koukeroissa.
Berliiniä rikastuttavat lukemattomat pienet kahvilat, ravintolat, baarit sekä putiikit. Nähtävyyksiä ja historiaa on lähes joka korttelissa. Iltaisin voi maistella oluita tai siemailla artesaani-cocktaileja, käydä klubeilla tai keikoilla.
Kirjassa Berliini esitellään eläväisten kaupunginosien kautta, mutta myös herkkusuille, lapsiperheille, budjettimatkaajille sekä lhbt-matkailijoille on koottu ideoita.
Oppaasta löytyy hyödyllistä tietoa vuodenajoista, tapahtumista sekä julkisesta liikenteestä. Saat ohjeet epäviralliselle sightseeing-ajelulle 100-reittibussin kyydissä ja tutustut David Bowien Berliiniin.
Tripsteri Berliini-oppaan on kirjoittanut ja kuvannut Berliinissä vuosikymmenen asunut Erica Löfman, joka on työskennellyt graafisena suunnittelijana lehtien ja journalismin parissa Suomessa, Irlannissa sekä Saksassa.

279 sivua.
***********************************************************************************
Ei, en ole menossa Berliiniin. Lukuhaasteessa oli kohta jossa pitää lukea kirja joka kertoo Berliinistä. No tämä jos mikä kertoo 😁
Berliini ei alkanut kiehtomaan, eipä se ole kiehtonut tähänkään asti.
Berliini on hyvin vapaa kaupunki, olutta, siideriä ja drinkkejä myydään joka nurkalla, mutta älä herran tähden vain tule humalaan, sitä berliiniläiset ei hyvällä katso. Seksuaalivähemmistöille löytyy jos jonkinmoista baaria ja discoa, mutta älä mene sisään ellet kuulu heihin. Berliinissä on eläintarha, mutta jos yhtään välität eläimistä, et mene sinne. Huumeita saa käyttää ja pitää hallussa, mutta älä näytä niitä kenellekään äläkä käytä julkisesti! Ruokapaikoista löytyy; on turkkilaista, puolalaista, vietnamilaista, italialaista, australialaista, japanilaista, suomalaista, ranskalaista... saksalaistakin kyllä löytyy jos osaa etsiä.
Huhhuh...
Pysykäämme vain kotimaassa.

Lukuhaasteen kohta 44: kirja kertoo Berliinistä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...