perjantai 30. elokuuta 2019

Doctor Strange (2016)

Marvelin Doctor Strange kertoo neurokirurgi Stephen Strangesta, jonka elämä muuttuu täysin, kun hänen kätensä murskaantuvat autokolarissa. Perinteinen lääketiede ei voi Strangea auttaa, joten hän lähtee etsimään apua Kamar-Taj'sta.
Kamar-Taj'n luostari on paitsi arvoituksellinen parantumisen keskus, myös paikka, jossa käydään etulinjan taistelua pahuuden voimia vastaan. Saatuaan maagisia kykyjä Strangen on tehtävä valinta: palatako vanhaan elämäänsä vai puolustaako maailmaa sen mahtavimpana velhona.

Pääosissa: Benedict Cumberbatch, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton ja Chiwetel Ejiofor.

Toiminta/seikkailu.
*************************************************************************************
Piiiitkästä aikaa tuli katsottua elokuva. Marvelin supersankari-elokuvalta voi odottaa vain yhtä asiaa eli erikoistehosteita. Niitä tässä elokuvassa olikin ihan ähkyyn asti. Juoni oli hyvin kulunut: hyvä vs paha. Niinhän se on aina. Ja hyvä voittaa. Arvattavasti.
Mutta jos antaa itselleen luvan tykätä huikeista tehosteista, tämä elokuva voi olla jopa nautinto. Allekirjoittaneelle teki hyvää pitää kesä taukoa elokuvista, niin tällainenkin räiskintä vaikutti mukavalta ja voisin jopa katsoa Doctor Strange 2:sen.

Elokuvahaasteen kohta 14: kassamagneetti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...