lauantai 2. kesäkuuta 2018

Into The Storm (2014)

Vain yhden päivän aikana Silvertonin kaupunkia ravistelee ennennäkemätön määrä tornadoja. Koko kaupunki on arvaamattomien ja kuolettavien hirmumyrskyjen armoilla ja asiantuntijoiden mukaan pahin on vasta tulossa. Samalla kun useimmat etsiytyvät suojaan, osa suuntaa kohti myrskyn silmää. Kuinka pitkälle myrskynmetsästäjä on valmis menemään elämänsä otos mielessään?

Pääosissa: Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh ja Arlen Escarpeta

Toiminta
**********************************************************************************
Tämän leffan lainaaja sanoi, että tämä on aika ennalta-arvattava ja tyypillinen myrsky-elokuva. No sitähän se oli. Ei mikään lajityyppinsä helmi, mutta silti jotenkin hyvin tehty.
Oli mukavaa nähdä tuollaisia näyttelijöitä, jotka ei joka elokuvassa tule vastaan. Suurin osa oli mulle ennestään ihan tuntemattomia.
Epäilin aluksi tämän olevan jotain yhtä typerää kuin Sharknadot, mutta onneksi tämä oli toteutettu huomattavasti paremmin. Mukana olevat "Amerikan duudsonit" oli aikalailla turhia, mutta keventivät kyllä tunnelmaa.
En nyt ala suosittelemaam tätä erityisesti kenellekään, katso jos katastrofielokuvat kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...