sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Eläinsankareita

GARY BURGHOFF : ELÄINSANKAREITA

Yksikään eläinten ystävä ei voi heltymättä lukea näitä tarinoita!

Kaikki eläinten ystävät tietävät erikoislaatuisesta siteestä, joka kehittyy ihmisen ja hänen lemmikkinsä välille. Tuo kiintymys ja vahva tunneside ilmenevät monilla ikimuistoisilla tavoilla, kun eläin auttaa ja lohduttaa omistajaansa - jopa pelastaa hänet.
Eläinsankareita kertoo kymmenistä eläimistä, jotka unohtumattomalla tavalla ovat osoittaneet uskollisuuttaan ja pohjatonta rakkauttaan sekä ihmisiä että eläinystäviään kohtaan. 
Tuttujen kissojen ja koirien lisäksi kirja kertoo myös muista eläimistä: linnuista, hevosista, jyrsijöistä, liskoista...

222 sivua.

**********************************************************************************
Luin nyt kolmannen kerran tämän kirjan ja aina se on yhtä hyvä. Itse olen saanut olla siinä etuoikeutetussa porukassa, jolla on ollut eläimiä, jotka kuuluisivat myös päästä tähän kirjaan.
Eläimet todellakin voivat olla todellisia hengenpelastajia monessakin mielessä, eikä siihen välttämättä tarvita kuin pelkkä läsnäolo.
Kirjasta tekee erityisen se, ettei se kerro pelkästään kissoista ja koirista, vaan monista muistakin karvattomista ja karvallisista kavereista.
Suosittelen kaikille luettavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...