sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Herttuatar (2008)

Herttuatar on 1700-luvulle sijoittuva melodraama aatelisnaisesta, joka ei alistu ajan tavanomaisiin moraali- ja naiskäsityksiin.
Nuori ja kaunis Georgiana naitetaan rikkaalle, mutta kylmäkiskoiselle Devonshiren herttualle. Hänestä tulee Devonshiren herttuatar. Avioliitto on onneton, sillä mies haluaa vain poikaa, suvulleen jatkajaa.
Georgianasta kasvaa sanavalmis, voimakastahtoinen nainen ja muoti-ikoni, jota kansa palvoo. Nuori poliitikko Charles tuo Georgianan elämään kaivattua intohimoa.

Pääosissa Keira Knightley, Ralph Fiennes, Hayley Atwell, Dominic Cooper.

Draama
*********************************************************************************
Ei ollut Keira ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Hän kyllä myös sopii tälläisiin rooleihin just eikä melkein. Ja kieltämättä Ralph istuu täydellisesti tunteettoman narsistisen miehen rooliin.
Elokuvasta olisi voitu leikata paljon turhaa ihmettelyä ja höpinää poiskin. Loppua kohden alkoi jo odottaa, että alkaisi lopputekstit, mutta ei, aina vaan lisää turhaa pällistelyä.
Vaikka näyttelijöiden työ oli erinomaista, tämä vaipuu unholaan liki samantien.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...