sunnuntai 20. elokuuta 2017

Syksyn merkit

Varmoja syksyn merkkejä on tauolta palaavat sarjat.
Huomenna starttaa Emmerdale 😍
Jos on päässyt unohtumaan, mitä keväällä tapahtui, tässä pientä muistin virkistystä:
Emma sekosi lopunkin kun kuuli Jamesin muhinoineen Moiran kanssa. Emma piti Jamesia ensin pihtiotteessaan pitämällä hänet lääketokkurassa lukkojen takana.
Emma halusi mennä vihille Jamesin kanssa, mutta James ei enää halunnut psykomuijaansa takaisin. James pääsi pakoon, mutta ei kovin pitkälle...
Riitely päättyi kahinointiin, jonka seurauksena Emma tönäisi Jamesin alas ylikulkusillalta vilkasliikenteisen tien yläpuolella ja James putosi Ashleyn ajaman auton tuulilasiin.
Pierce oli lähtenyt Emmerdalen kylästä hieman aiemmin riideltyään Rhonan kanssa ja näki inhottavan onnettomuuden (mutta ei nähnyt Emmaa sankan sumun takia).
Siitä seurasi ketjukolari, jossa olivat osallisena mm. Rhona ja Paddy, jotka lähtivät Piercen perään ja Aaron ja Robert, joilla oli omia kuvioitaan Lachlanin hiljentämiseksi. Lachlan oli kidnapattuna Aaronin auton takakontissa, kun Aaron menetti autonsa hallinnan ja suistui veteen.

Onnettomuudessa ainut kuolonuhri oli James. Aaron, Robert, Lachlan, Paddy, Rhona ja Ashley loukkaantuivat eri asteisesti.

Kerry jäi kiinni siitä, että oli pettänyt Dania Rossin kanssa, koska möläytti asian itse Danille halloweenpippaloissa, koska Rossilla ja Danilla oli samanlainen gorilla-asu ja Kerry erehtyi henkilöstä.
Myöhemmin Kerry muhinoi Samin kanssa.

Ashley, joka sairastaa dementiaa,  alkoi muistamaan pätkiä onnettomuudesta ja muisti nähneensä Emman sillalla onnettomuuden aikana.
Emmalle iski paniikki ja hän alkoi sekoittaa Ashleyn päätä sekalaisilla jutuillaan, ettei jäisi kiinni.

Mielenkiinnolla odottamaan uusia jaksoja 😎




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...