torstai 1. huhtikuuta 2021

Pikku Prinssi (1974)

 Antoine de Saint-Exuperyn rakastettu klassikko viattomuudesta ja elämän löytöretkestä tuo valkokankaalle tunnelman, jossa jalat ovat tukevasti Saharan hiekka-aavikolla ja katse nousee kohti taivaan tuikkivia tähtiä. Alan Jay Lernerin ja Frederik Loewen kappaleet (My Fair Lady, Camelot) "täydentävät Pikku Prinssin herkkää tunnelmaa" kirjoitti The New York Times. Tarina kertoo aavikolle eksyneestä lentäjästä ja pienestä pojasta, jotka kohtaavat erilaisia satuolentoja ja eläimiä. Oletko koskaan kysellyt neuvoa ketulta? Entä hoitanut maailman erikoisinta ruusua? Tai vieraillut kaukaisen kuninkaan luona? Seurannut käärmeen villiä tanssia? Universumi - tai oikeastaan elämä - on jännittävä paikka, varsinkin kun kokemukset voi jakaa yhdessä pienen prinssin kanssa.

Pääosissa Richard Kiley, Steven Warner, Bob Fosse, Gene Wilder

Seikkailu

***********************************************************************************
Jos ei kaikille, niin ainakin suurimmalle osalle, tuttu tarina. Hauskoja hahmoja ja neropatti poika.
Mukava tarina jonka muistin olevan jotenkin toisenlainen. Parempi.
Tätä versiota en ollut ennen katsonutkaan. Muistaakseni se aiemmin katsomani (joskus 25v sitten) oli animaatio. Elokuvasta jäi hetkeksi hyvä mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...