torstai 27. kesäkuuta 2019

Viikatemies

Emmerdale on mennyt aikamoiseksi murhatarinaksi. Porukkaa haudataan metsään hengästyttävää tahtia. Jotkut kuulemma ovat lopettaneet sarjan seuraamisen sen takia.
Lachlan on pahempi kuin Cameron ja Carl yhteensä. Jääkö koskaan kiinni, jää nähtäväksi. Carlhan on ainoa murhaaja joka ei koskaan jäänyt kiinni murhista, ehti itse kuolla ennen sitä.
Lachlanin "tilillä" on nyt isoisänsä Lawrence, äitinsä Chrissie, kaverinsa Gerry, "mies joka tiesi liikaa" Terry ja tätinsä Rebekka ja taisi hän tappaa äitinsä sedänkin...?
Kuka lie seuraava uhri, kun nyt on niin hyvään vauhtiin päässyt.
Robertilla ja Livillä oli tällä kertaa tuuria, kun Aaron tuli ajoissa kotiin. Muuten olisi nekin saanut laskea uhrien joukkoon.

Emmerdale on ennen likimain putsannut pöydän British soap awardseissa, nyt ainoa palkinto meni Chastity Dingleä näyttelevälle Lucy Pargeterille. Olisiko kiire vaihtaa käsikirjoittajaa?

2 kommenttia:

  1. Jestas. Sillon vuosia sitten kun muutaman jakson katoin sitä, niin sehän oli sellanen harmiton elämäsarja! Täytyypä kysyä anopilta, mitä mieltä se on nykyisyydestä.

    VastaaPoista
  2. Silloin Emmerdale oli vielä aito ja oikea. Nyt se on pääosin juonittelua, epäonnistuneita ihmissuhteita, pettämistä ja murhia :( Mutta en silti aio lopettaa sen seuraamista.

    VastaaPoista

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...