torstai 21. helmikuuta 2019

Vanhaa ja uutta

TWD:n jaksot aivan huutaa Rickin puuttumista.
Viimeisin jakso oli suoraan sanottuna tylsä, vaikkakin mukavasti Darylin täyttämä, mutta mua ärsyttää aina ne uudet hahmot, jotka sanoo vaikka mitä, että saisivat luottamuksen ja sitten lyödään puukko (tai kirves, ruuvimeisseli, rautaputki, nuoli, pesäpallomaila...) selkään. Niinhän oli käydä nytkin, mutta Henryllä kävi flaxi, kun sai pitää henkiriepunsa.

Kuiskaajat tuntuvat olevan yhtäkkiä kaikkialla. Eikä niiden porukka taatusti ole niin pieni, jotka tuli Alphan kanssa hakemaan Alphan tytärtä.
Liekö Alden ja Luke enää elossa...?


%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Uusi sarja Merkkien salat on osoittautunut hyvinkin mielenkiintoiseksi. Ella Kannisen kanssa ohjelmaa tekevä Liisa Väisänen tuntuu todellakin tietävän mistä puhuu eikä takeltele yhtään.
Tv1 keskiviikkoisin klo 21:00.

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Fox-kanavan sarja The Passage, sai kuin saikin mut pauloihinsa. En tiedä onko siinä nyt mitään niin uutta, mutta tarina on tähän asti ainakin kantanut hyvin ja hahmot on mielenkiintoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...