torstai 20. huhtikuuta 2017

Tulessa syntynyt (1984)

Nuori pariskunta ottaa osaa hallituksen salaiseen lääkekokeiluun. Pariskunnalle syntyy lapsi jolla on kokeen takia pyrokineettisiä kykyjä.
Pian isä ja tytär ovat ajojahdin kohteena.

Pääosissa: Drew Barrymore, David Keith, Martin Sheen ja George C. Scott.

Kauhu.

**********************************************************************

Tyypillistä Stephen King "kauhua". Kansikin on hurjempi kuin yksikään kohtaus elokuvassa, joka oli muuten K-18.
Aikalailla toistensa kopioita, mitä oon näitä Kingin kirjoihin perustuvia elokuvia katsonut. On niissä helmiäkin (Cujo, Se, Uinu, uinu lemmikkini, ), mutta tämä jäi kauas niistä.
Drew Barrymore on ollut hyvä näyttelijä jo pienenä tyttönä. Harva lapsinäyttelijä on niin hyvä kuin Drew. Tämä on tehty kahta vuotta myöhemmin kuin E.T. jossa Drew oli myös mukana.


2 kommenttia:

  1. The Thing oli hirveä. Kaveri houkutteli kattoon sitä vaikka oltiin jotain viistoistiaita, päästiin muitta mutkitta katsomaan k18 leffa ja mie en nukkunu kahteen yöhön sen jälkeen. Kolmantena näin painajaisia. Vaikka enimmän osan elokuvasta olin silmät kiinni ja kädet korvilla. Enpä ole sen jälkeen kauhuleffoja harrastanut...

    VastaaPoista
  2. Mä en muista katsoneeni tuota elokuvaa, mutta "Se" on jäänyt kummittelemaan takaraivoon varmaan loppuiäksi. Katsoin sen serkun luona ekan kerran reilusti alle 18 vuotiaana ja toisen kerran vasta aikuisena. Pennywise ei oo mikään mukava klovni.

    VastaaPoista

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...