lauantai 1. huhtikuuta 2017

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat (2016)

On vuosi 1926. Jokin selittämätön jättää jälkeensä hävitystä New Yorkin kaduilla ja uhkaa paljastaa velhojen yhteisön. Lisko Scamander saapuu kaupunkiin maailmanlaajuisen taikaotusten tutkimus- ja pelastusretkensä lopulla. Kun pahaa aavistamaton "ei-taik" Jacob Kowalski erehdyksessä päästää muutaman Liskon otuksista vapaaksi, joukko epätodennäköisiä sankareita saa tehtäväkseen ottaa kadonneet otukset kiinni, ennen kuin niille sattuu mitään. Tehtävä vie heidät kuitenkin törmäyskurssille pimeiden voimien kanssa.

Pääosissa Eddie Redmayne, Katherine Waterston,  Colin Farrell, Dan Fogler, Alison Sudol ja Ezra Miller

Seikkailu.

***********************************************************************

Ostin tämän dvd:n heti ilmestymispäivänä jostain ihmeen mielihäiriöstä johtuvasta seikasta. Vasta nyt katsoin sen loppuun.
Odotin jotain yhtä huikeaa tehosteiden ilotulitusta kuin mitä Harry Potter-elokuvat on, mutta tämä jäikin kauas taakse. Miksi ihmeessä tämä oli laitettu New Yorkin kaduille? Miksi ei voitu pysyä Britanniassa? Se jo lässäytti elokuvan tunnelmaa.
Vaikuttaa ettei tekijällä ole enää samaa intohimoa mitä oli Harry Potteria tehdessä, kun jälki jää näin vaatimattomaksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...