lauantai 26. syyskuuta 2020

BOHEMIAN RHAPSODY (2018)

Bohemian Rhapsody on kunnianosoitus Queenille, bändin musiikille ja sen poikkeukselliselle laulajalle Freddie Mercurylle, josta tuli yksi maailman rakastetuimmista viihdyttäjistä.

Pääosissa Rami Malek, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joe Mazzello.

Musikaali/draama

***********************************************************************************
Mulla kesti kauan ennen kuin rohkaisin mieleni ja otin tämän katseluun. Freddie oli ja on mulle suorastaan pyhä ja hirvitti, onko tässä elokuvassa tehty hänestä ihan jokin muu kuin hän oli. 
Ja vielä kun Freddietä oli laitettu esittämään Rami Malek, kaikista mahdollisista...
Onneksi pelkoni osoittautui vääräksi heti alkumetreillä.
Rami suoriutui roolistaan suorastaan loistavasti eikä hän enää ole mun "näyttelijöiden mustalla listalla".

Queenin ja Freddie Mercuryn ura oli pitkä eikä kaikki mitenkään mahdu tietenkään näin lyhyeen elokuvaan (joo pituutta oli yli 2 tuntia, mutta silti). Eniten jäin kaipaamaan Freddien ja Montserrat Caballèn duettoa, Barcelona, josta kumpikin oli täpinöissään, kun saivat sen tehdä. Se olisi samalla voinut olla tietynlainen kunnianosoitus vuonna 2018 kuolleelle sopraanolaulajalle.
Breakthru, One Vision, These Are the Days of Our Lives... Ei kuulunut, ei. The Show Must Go On oli jätetty lopputekstien kohdalle, joita "kukaan" ei katso.

Tästä elokuvasta jäi hyvä maku ja tuli paljon hyviä muistoja mieleen. Kympin leffa puutteista huolimatta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...