torstai 30. huhtikuuta 2020

A Ghost Story (2017)

David Loweryn ohjaama A Ghost Story on elokuva, jonka tarkoituksena on käsitellä ajatusta ja asiaa, jota ei voi käsitellä yhdellä ja oikealla tavalla. Loweryn itsensä käsikirjoittama elokuva kertoo elämästä ja varsinkin kuolemasta, ajasta sekä tapahtumien ja ihmiskohtaloiden toistumisesta.

Pääosassa: Casey Affleck, Rooney Mara

Romanttinen draama
*************************************************************************************
Pitkiä kohtauksia jossa ei puhuta, nainen syömässä piirakkaa, mies haamuilee yksikseen, naapurissa haamuilee toinen...
Ketä tälläinen voisi kiinnostaa? Yllättävän monia! Itseni lisäksi en kyllä tunne ketään, joka tämän katsoisi, mutta mä satuin katsomaan tämän hetkenä, kun tämä osui ja upposi.
En tiennyt elokuvasta etukäteen yhtään mitään ja aioinkin poistaa tämän tallennuksista muutaman minuutin jälkeen, mutta aivan kuin joku olisi sanonut, "katso vielä hetki".
Elokuva oli loppujen lopuksi hyvin hypnoottinen ja rauhoittava. Hyvin erikoinen ja hyvin erilainen, mitä olen tottunut katsomaan.
Suunnilleen keskivaiheilla oli kohtaus, jossa joku mies paasasi mielipidettään tulevaisuudesta ja se alkoi suorastaan särkeä korvia. Elokuvan hiljaisuus oli paljon miellyttävämpää kuin miehen paatos.
Tämä on ehdottomasti katsottava joskus toistekin! 👌

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...