perjantai 6. joulukuuta 2019

Krampus (2015)

Kun Max-pojan riitaisa suku viettää joulua hampaat irvessä, pettynyt poika manaa koko juhlan hornan tuuttiin. Max ei osaa aavistaakaan , että joulumielen hulkääminen päästää valloilleen ikivanhan demonin Krampuksen, jonka tehtävänä on rangaista epäuskoisia. Joulunvietto riistäytyy käsista lopullisesti, kun rakastetut jouluhahmot rupeavat mellastamaan.

Pääosissa: Adam Scott, Toni Collette, Emjay Anthony, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Lavie Owen, Krista Stadler

Kauhu.
*******************************************************************************************
Jos olet kyllästynyt hempeisiin lässynlässyn jouluelokuviin, katso ihmeessä tämä!
Elokuva on heti alusta alkaen kaunistelematon. Ihmiset rynnivät lahjaostoksille niin, että veri lentää. Tavaraa on saatava keinolla millä hyvänsä, mutta sukulaisten tulo kylään pilaa kaikkien joulun. Joulun sanoma on kadonnut monen mielestä.
Krampus itse on aika tehokas pelote, mutta naulapyssyllä ampuvat piparit ja irvihampaisena hyökkäävä nallukka sai allekirjoittaneen naurahtelemaan.

Tämä kyllä kestää toisenkin katsomiskerran vaikka vuoden päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...