perjantai 7. syyskuuta 2018

Lyöty mies

SEPPO JOKINEN: LYÖTY MIES
KOLMETOISTA RIKOSKERTOMUSTA

Seppo Jokisen ennen julkaisemattomien rikostarinoiden rooleissa esiintyvät niin poliisit kuin heidän asiakkaansakin. Eivät ainoastaan rikolliset, vaan myös uhrit ja omaiset, sivulliset ja silminnäkijät. Ennen kaikkea niissä esiintyy elämä, jonka arvaamattomuutta poliisi joutuu jatkuvasti todistamaan.

Onko komisario Koskisen tapaamalla tuttavalla jokin synkkä salaisuus? Vanhemmiltaan kadonnut lapsi saa poliisivoimat varpailleen, ja vakavan rikoksen tehneen pojan äiti taistelee omaatuntoaan vastaan. Mutta väkivaltajaoksen uusi päällikkö ajaa rikostutkijat epätoivon partaalle päättömillä ideoillaan... Tarinat seuraavat Koskisen ja hänen työtovereidensavuotta elämän kolhimien parissa.

336 sivua.
*************************************************************************************
Tämä olikin sitten tyyliltään poikkeava muista Jokisen kirjoista. Ihan ok tämäkin oli vaikka itse tykkäänkin enempi niistä joissa selvitellään vain yhtä tapausta. 
Toisaalta oli mielenkiintoista lukea, mitä sielä uhrien ja omaisten parissa tapahtuu.
Jotkin tarinat jäi liian vaillinaisiksi...
Kirjan viimeinen tarina "Lyöty mies" taas oli kuin lyhennelmä yhdestä kokonaisesta kirjasta. Joskus jutut ratkeaa nopeasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...