keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Vapauden risti

ILKKA REMES: VAPAUDEN RISTI

SADAN VUODEN ITSENÄISYYS VEITSENTERÄLLÄ

Syksyinen Suomi kiehuu kriisien keskellä. Venäjä on lähettänyt itärajan yli kymmeniä tuhansia "turvapaikanhakijoita" murtaakseen USA:n sotilasapuun turvautuneen naapurinsa.
Kansallinen yhtenäisyys romahtaa. Talvisodan hengestä ei some-Suomessa ole häivääkään. Sipilän hallitus kaatuu ja edessä ovat ennenaikaiset vaalit.
Hetki, jota Venäjä on odottanut. Suomi on yksin - sisäisesti eripuraisena, lamaantuneena ja laumasta erillään.
Moskova turvautuu pimeimpiin ja röyhkeimpiin keinoihinsa palauttaakseen Suomen etupiiriinsä, kunnes ryhmä suomalaisia iskee takaisin kaksin verroin ovelammin - tavalla, joka herättää Kremlissäkin kauhua.
Suomen viimeinen vapaustaistelu alkaa.

435 s.
*********************************************************************************
Vihdoin ja viimein sain tämän luettua loppuun, samalla päättyi Remeksen Horna-sarja.
Ei voi kuin ihastella Remeksen taitoa olla ajan hermolla ja asian ytimessä.
Ainoa asia mikä näissä kirjoissa häiritsee, on henkilöiden paljous. Välillä menee väkisinkin sekaisin, että kukas tämä nyt olikaan ja mitä hän oli aiemmin tehnyt.
Omaa syytäkin siinä on, kun olen lukenut pari muutakin kirjaa vaikka tämäkin on ollut kesken. Siinä sitten tahtoo pakostakin mennä henkilöhahmot sekaisin.
Asia mikä tuli tässä useammankin kerran ilmi, on suomalaisten sinisilmäisyys. Se on niin totta 😡 Kaikki "turvapaikanhakijat" otetaan avosylin vastaan tutkimatta vähääkään taustoja ja mitäs sitten tapahtuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...