maanantai 1. elokuuta 2016

Menneitä

Joskus kun näkee jonkun pätkän vanhasta tv-sarjasta tai elokuvasta, alkaa kaivata vanhoja ohjelmia. Nyt mulla on monta päivää ollu toiveissa nähdä Musta Ori. Siis se, jossa on musta arabiori ja Alec-poika (Kelly Reno) ja ne haaksirikkoutuu kaksin autiolle saarelle.
En edes muista koska oon sen viimeksi nähny. Varmaan 25 vuotta sitte.
On myös olemassa Uljas Musta (Black Beauty), mutta se on eri tarina. Hyviä nekin versiot, mutta nyt haluaisin nähdä Mustan Orin eikä mulla oo kuin elokuvan jatko-osa Mustan Orin Paluu.
Muita mitä haluaisin nähdä on V. Se, jossa ulkoavaruuden muukalaiset valtasi maan. Siitä riittäisi yksikin jakso. Siitä taitaa olla joku moderni versiokin, mutta se pitäisi olla sieltä 80-luvulta. En muista siitä juuri mitään, koska olin niin pieni, mutta pätkän sieltä toisen täältä. En olisi sitä saanut edes katsoa, mutta katsoin silti.
Sitten elokuva Kissanpennun seikkailut. Siitä en löytänyt googlettamalla mitään, mutta siinä oli punaturkkinen kissanpentu, joka leikkiessään putosi jokeen ja ajelehti kauas kotoaan. Sitä lähti seuraamaan samassa talossa (maatilalla) asunut mopsinpentu ja jossain vaiheessa ne löysivät toisensa. Siinä ei puhuttu mitään eli ei ollut kertojaa eikä ihmisnäyttelijöitä. Vain eläimiä, lähinnä nämä kissa ja koira. Se taisi olla puolalainen elokuva... tai tsekkiläinen...

Sitten vielä Pieni talo preerialla, klassikko :)
Salaiset kansiot, of course. Kokonaisuudessaan.
Millennium.
Ja...
Piru irti (American Gothic), en ymmärrä miksei sitä tehty kuin yksi kausi :/



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...