keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Survivors

Uutta Selviytyjät-kautta on nyt tullut kaksi jaksoa.
Oli suorastaan vahinko, että edes tiedettiin sitä ruveta seuraamaan. Mies käänsi sattumalta kanavaa ja sanoi, että täältähän tulee selviytyjiä!
Ekat 10 minuuttia jäi siis näkemättä tästä tuotantokaudesta. Tietääkö joku missä päin maailmaa ne kisaa? Kertokaa.
Ihmiset on jaettu kolmeen porukkaan: voima, äly ja ulkonäkö.
Ehkä jotenkin yllättävää, että kahden heimoneuvoston kokouksen jälkeen kaksi on pudonnut ja molemmat äly-joukkueesta!
Ehkä sitä älyä ei sitte oo riittävästi. Ja todistihan Garretin pudottaminen sen, ettei sitä älliä piisaa selviytyjät-peliin asti.
Että sitten antoivat J'Tian jäädä vaikka se kaatoi riisivarastot notskiin. Olipa älykästä.
Ainoa vahva mies sai lähteä. Jos tarvitaan voimaa johonkin kisaan, on äly-heimo todella heikoilla. Seuraavaksi lähtee sitte Spencer jos ei jotain tosi outoa tapahdu, koska naiset haluaa kuitenkin pitää sen (olemattoman) ylivoimansa.
Tasha alkoi valittamaan, kun ei pelata selviytyjien säännöillä: selkäänpuukottamalla ja valehtelemalla. Odotan sitä jaksoa, kun Tasha on "blindsiden" kohteena. Sitte ei saa marista! Toiset on ainaki pelannu silloin Tashan säännöillä.

Suosikkia tässä kaudessa taitaa saada hakemalla hakea. Vielä en edes "tunne" kaikkia, joten katsotaan nyt alkaako suosikki jossain vaiheessa hahmottua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Side silmille

 JOSH MALERMAN: LINTUHÄKKI On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma ajautui kaaokseen ja selviytyjät naulasivat ikkunansa umpeen. Tänään Ma...